Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är när man skriver lite sådär ställföreträdande, lite " i stället för"......


Skriftligt vikariat .....

Skriftligt vikariat

kan bli när man är lat

som ett tomt prat

eller huv´et på ett fat


skriftlig ersättning
bättre än ingenting
kanske det blir helt ding
eller något med riktigt sting



skriftligt ställföreträdande
kanske dra till med nå´t smädande
med tur något mycket förädlande
undviker dock det som är hädande



Skriftligt vikariat

bara inte något gnat

eller odrägligt tjat.......


-----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-01 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska