Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OCH såna ska styra samhället



Överheten går till räddning
För ”överhetens skola”
Eller var det dryghetens
Eller kanske översittar heten
Och man tar fram ”elev förtroendemän”
Från tider innan och allt till beskydd
För ”sin skol” sitt system

Men det är inte nån av de utsatta som uttalar sej
Kan man rätt lätt förstå
De andra, de som sitter högre i kedjan
Har aldrig varit utsatta så
”de känner inte till det”
Lundsberg lögner…
Drygheten regerar

och ”ondskan” kommer närmare och närmare
Både i text och handling
Men nu så orerar de som ska försvara
Med sitt ordbajs
Mot de som de säger är skit…
OCH de känner de inte till att nåt
Sånt här…..
De minns ingenting alls verkar de som
För de var både med i de bestämmande leden
OCH har dåligt minna

OCH ”såna ska styra samhället” sen…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-02 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO