Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valsande politiker som vanligt


Stockholms eller var det Tokholms
Lokaltrafik bygger utan bygglov
Byggnationer för miljarder

Men utan bygglov
Och åter dyker det upp
Det som Uggla sjunger

”jag tror fan de sitter och valsar”
Ja, det är mer sant eller det visar mer av
Att man är helt utan respekt för människorna

Det är bara ”dom” som gäller, dom kör över allt
T o m sina egna lagar, och bryr sej inte ett dugg om det
Och så förvånas man över ”politiker föraktet” som finns…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 103 gånger
Publicerad 2011-12-02 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO