Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällstidningar gonatt


Göran Greider säger det
Som fler borde säga
”EXPRESSEN är inte värd att läsa”
Ens om man får den
Vilket är intressant och fler borde konstatera
Och detsamma gäller AFTONBLADET med

Framför allt inte att köpa
Så länge det bara skrivs skvaller




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 140 gånger
Publicerad 2011-12-02 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO