Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lundsbergs skit


Lundsberg

En slags psykologisk ”tarmsköljning”

Och utbildningsmässigt

En samling för landets dräggs avkomma

Man utbildar. inbillar eller reproducerar mer

Som encelliga toffeldjur, typ

Eller encilliga kanske

All skit på samma ställe, typ




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-02 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO