Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...jag vet...du läser i mina ögon...


Jag vet...


Jag vet
Att när du ser
Hur jag ser
På dej
Så vet du...


TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 221 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-12-02 10:54



Bookmark and Share


    Anneli A
Jäklar vad bra!! :)
2011-12-04

  Maiah VIP
klockren och så romantisk....snyft...
2011-12-02

    Birgersdotter VIP
Ja självklart är det så............
2011-12-02

    ej medlem längre
Jag njuter av det du säger...och det orden betyder...
2011-12-02

  wildah
Precis så är det!
2011-12-02

  Ninananonia VIP
Ja det gör hon ...
2011-12-02

    lory
ögonen är själen spegel..underbart..klart hon vet ..man känner energierna ,vibbar..i love it...
2011-12-02
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT