Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i ett återseende



Rättar till, sula och tår
stadigt stå, ett måste
för att våga låta, händer falla
beslagna, varma
i tryggt förvar

Rättar till, fåll på liv
magkänsla, ett sjungande
ett skall, ett vara
ett bli
lyfter haka, möter blick

strålar

Lägger längtan, tät om kind
mild och trind
en skälvning - i andetaget
som leker kurragömma
i lunga som ler


Rättar till, stadig mot den mark
vi bröt
för att komma, tätt intill
armar om varann, famnar
Lägger glada läppar
precis under nästipp
som möter annan nästipp

Och jag sa;


- Välkommen tillbaks









Fri vers av Baystream
Läst 159 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-02 13:05



Bookmark and Share


  Per Blomqvist
Härlig
2011-12-04

    ej medlem längre
storslagen poesi!
2011-12-03

  revolver
Kul att vara tillbaka ;)
2011-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream