Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skickar jag till Lena Ek (C), miljöminister och lobbyist för bl a kärnkrafts- och oljeindustrin .


Julkort nr 2, 2011

Lena , Lena

du är fena, fena

på att välja de rätta orden

fast när Du snackar om Miljön

Du LJUGER, så in i Norden !


-----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 232 gånger
Publicerad 2011-12-02 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska