Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men mitt hjärta kommer att slå vidare

Dunka på
För inte låter jag mig nedstämmas av att det inte längre kommer att vara vi två som
tillsammans framåt gå
För hur många gånger har jag inte gjort det, då jag bara har gjort illa mig själv
Då jag själv bara riktigt illa må
För med ett krossat hjärta, så är det nog mycket lätt
att man bara känner så
Så efter att ha fått det krossat några gånger, så blir jag inte längre lika berörd som jag vart då
För livet går vidare, som jag här och nu kan fatta
och förstå
Så mitt hjärta kommer bara att slå vidare, och vidare
och vidare ändå
Så till nästa gång som vi syns och hörs min älskade vän
Hej då!

Ken Cassel
2/12-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-02 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel