Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I slutstriden om hennes hjärta

så fick de båda riddarna bara känna på Henriettas smärta
Ja, då hon på de båda två bara hade tröttnat
Barnungar, tänkte hon för sig själv
Hålla på att bråka och så
Så därför bad hon nu de båda att ta sitt pick pack och börja gå
Gå!!!

Ja, så kan det gå...

I slutstriden om hennes hjärta!

Ken Cassel
2/12-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-02 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel