Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

furioso passionata


ligger på rygg mellan en vacker kvinnas vita lår


ur lustens ormgrop stiger ett accelererande glissando

ångande mot skyn


och målar stjärnbilderna på himlen med druckna penseldrag


i ett symmetriskt fallskärmshopp från bergets molnfria topp



















Fri vers av D S
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-02 19:10



Bookmark and Share


  kath
Den talar!
Snyggt
2011-12-02

  LenaJohansson VIP
vackert uttryckt
2011-12-02
  > Nästa text
< Föregående

D S
D S