Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Freddy M med sitt gäng i Queen

var ute på turne och spelade
Och på ett hotell därimellan så satt Freddy smått avslagen på morgonen och lyssnade på radion
Och då han plötsligt fick höra ett barnskrik ifrån rummet intill
Ga – Ga
Och då han även kunde höra ett par i rummet bredvid älskade högt
Förmodligen föräldrarna
Och det var då som han bestämde sig för att ge den lilla ungen lite tröst genom att skriva Radio Ga- Ga
Den låt som nu Lady Ga Ga har uppstått ifrån
Den titel och alias hon nu har antagit som sitt artistnamn ifrån...

Dagens sanning!!!

Ken Cassel
2/12-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-02 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel