Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollflöjten

daldocksladan och den döende kalvens ögon
pojken som viftar bort flugorna inte hysteriskt inte Hicksterskt men metodiskt

Röda lerans öken river av kalla nattvindar med karlssons propeller

feta blad en levande stad tvinnad över generationer

hyacintens näktar rökpunktens bräckta crescendo

ticky-tacky bananerna orka gömma magen

halva ohms lögn och hur mycket du än försöker var det inte det det handlade om karlssons propeller fläktar vid skabbhatten
på valacken vid tolv sådär har vi inget vatten vi letar blåa brunnar och målar oss med blå färg och Harlequin säger accessoarer är det nya sminket




Fri vers av objekt3
Läst 465 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-02 20:40



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Skönt rörig, som tankar. Jag gillar hur den liksom gungar upp o ner. Och i gunget finns meningar som
"ticky-tacky bananerna orka gömma magen"
och
"accessoarer är det nya sminket "

Damn bra.
2011-12-04

  Nanna X
börjar vackert slutar i kaos. men kaos är också vackert.
2011-12-02
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3