Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mått full avslutning



Träfrack i bok måttbeställd

I tumtjockt virke

Allt för att vara beredd på

Sista spiken i kistan, bok-stavligt

Bok i stavlimmat för jorden att återta




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-02 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO