Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glödande kyssar


Kyssarna glöder

De glädjer

De är det som värmer

Hjärtat….

OM de kommer, inifrån…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-02 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO