Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu är det mer säker hets


Förr så var det säkerhet som gällde


Det har gått så långt
Med dessa visstidsanställningar
S t o m EU kritiserar Sverige
Som sagt sej haft de bästa lagarna
För anställningsskydd


Så illa är det nu
Och då vet väl troligen inte EU ett dugg
Om de säkerhetsbrister som den utländska arbetskraften
Orsaker med sitt öststatstänkande

Inte bara till sej själva utan till alla anställda
Och kanske rentav, hela samhället
Man undrar om de styrande väntar på
Att nåt allvarligt ska hända

för vilken som helst kan falla
Om det saknas räcken
eller på bristfälliga underlag




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 135 gånger
Publicerad 2011-12-03 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO