Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel vad säger du


De finns horor av alla slag
En av de värsta
Verkar vara rektorn på Lundsberg
Han tar all skit och ser all skit som förekommer
Utan att lägga nåt av det på sej

För lönen, för andra pengar, för att få umgås
Med de riktigt rika,
Ja frågan om varför vet man inte
Men de finns alltid dom som gör ”det”
För pengar

Men frågan är vad som säger till sin egen spegelbild
När de vaknat på morgonen och passerar den
Och kanske ser sin bruna tunga
Som är ”rätt upp i skiten av näringslivet”



GÖR ALLT för pengar...




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-04 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO