Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det vill jag förära en f d premiärminister, Berlusconi, Italiens stenrike f d "demokratimarodör"....


Julkort nr 3, 2011

Berlusconi

förvandlad till "macaroni"
en destruerad "pepperoni"

en tystad kakafoni
dumhetens symfoni

må du vila i ofrihet
bestraffad för din liderlighet
på någon anstalt
riktigt rått och kallt
men du slingrar dig ur ,som vanligt
betalar dig fri, inte ovanligt
money talks
Berlusconi walks......


-------






Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 234 gånger
Publicerad 2011-12-03 10:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
All politik är rutten och korrupt. Den bär surdegseffekten inom sig.
Ett ont träd kan aldrig bära god frukt.
Politikens kännetecken är 666.
2011-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska