Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan flyga.

Jag kan flyga, jag är inte rädd.
Jag kan flyga, jag är inte rädd.
Klart jag kan flyga! Jag är inte rädd!
Men tänk om molnen är svarta och elaka.
Vad ska man dit och sväva för?
Kanske störtar jag. Faller som en sten.
Lite rädd är jag nog, lite.
För, tänk om en fågel åker in i propellern!
Det kan de visst göra, har jag hört.
Då dör jag! Och fågeln.
Nej, jag kan nog inte flyga, för jag är jätterädd.




Fri vers av voyage
Läst 527 gånger
Publicerad 2006-01-16 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

voyage
voyage