Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räcker det inte snart



Märkligt att Juholt än, idag

Ska ”sona för” det som visade sej vara

En miss, en klantighet som han inte var ensam om



Och det sonas för varje dag

Det påminner lite om ”Jakten på Person”

Med bild i Expressen kallad ”Snatsministern”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-03 12:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med helene.elias
2011-12-03

  marie-helene
Ja det finns ju moraliskt värre tjuvar inom det politiska men det höljs i dunkel nu när man fått tag på någon att klandra...
2011-12-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO