Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OM lotteriet med järnvägar---järnvägars....


Går det så går det spår det får det




Bokningar på SJ ska det ”krigas om”

Som om du skulle köpa potatis

På affären och priserna ändras under dag

Den ena köper, och den andra, köper med

Men eftersom det gått 5 minuter

Till, så kostar det det dubbla

SÅ perverst….


Sen kommer nästan lotteri

”Går tåget ö h t”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-03 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO