Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollpackan


Trollpacka 31 från Vänersborg
Rödhårig hätta den lätta
Men bilden av sorg
Behöver inte träffas för att ge korg
En normalt sur spätta

Mitt hem är min bostad och min borg
Säger hon nog om sidan
Det kommer knappast till nåt torg
Sur som saltsyra i …..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-04 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO