Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urspårat bingolotto



Den nya tidens tågprissättning

Skapad som om det vore nåt slags

Urspårat bingolotto av loket ”himself”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-03 15:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mongo-Lotto är som jag ser det i sig en urspårning.
2011-12-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO