Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strindbergskt synfält


jag målar in ett blått torn

i det grå morgonlandskapets disiga lättja


en tidsbiten lornjett svävar fritt ovanför näsryggen


utsikten lägger en dunkelröd mantel

över mina axlar

och sätter en svart stormhatt på mitt huvud


jag börjar andas


och världen utanför vaknar till liv i dagens avis

från det nittonde århundradet




Fri vers av D S
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-03 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D S
D S