Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dropparna finns överallt i luften


Det är regn hos mej, dropparna kastas mot rutan och man ser hur allt blir blött, som om regnet är mer horisontellt än lodrätt. Det skvalar mot rutan och den är fylld med vattendroppar och jag ser att de var tur att man tog en långrunda innan, det blev mörkt och blött. Det är som en ”gammeldags” höststorm, nu, den 3:e december och vintern ”borde” vara här. Nej jag saknar den inte, inte alls, det är skönt, ljuvligt att ströva genom skogen i vanliga promenadskor, och känna marken finnas, kvar, levande och ofrysen, ingen otäck snö som lägger sej och smörjer till halkan som man inte behöver… En underbar höst, helt enkelt, helt underbar… Höst storm i december, få år förunnat…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-03 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO