Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar




Då kan du le igen

Plockar stjärnor till dig

som glimmande gåvor

från nattens famn

De lyser när det mörknar

då kan du le igen




Fri vers av Maiah VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-03 22:28



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar, tackar och tar emot!
2011-12-04

  mare VIP
Applåd !
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP