Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Patet eller potät



SJ verkar ”fungera” någorlunda just nu
Beror det på att Adelson
Eller kung Bore inte visar sej
Kan man undra…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-04 11:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Misstänker den sistnämnde i detta sammanhang.
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO