Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja för de som älskar skvaller men varför annars


AFTONBLADET som skvaller rör


AFTONBLADET FORTSÄTTER ATT DRIVA
Sitt korståg mot kungen
Undrar vad de har för drivkraft?

Och man gör stora rubriker över
Det som de flesta av oss, faktiskt mer eller mindre
Skiter i

Tänk om de skulle nagelfara politiska beslut
Och dess verkningar för människor
Istället…

DE har ju i alla fall en uppgift
Skvaller om kungahuset är ju rätt
Ointressant för normalt folk




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-04 15:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag läser aldrig Aftonbladet och Expressen. De förtjänar ingen som helst uppmärksamhet.
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO