Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens puls


Jag känner, hur lätt det är, så…. Mjukt, soft, softat, mjuka rosa läppar av, ja det är väl hud de med, du är fuktig som… ja de vet jag inte hur beskriver man nåt man inte känt förr, nåt man inte vill eller kan förstå, att man inte kan sätta namn på.

För namnet är nåt konstigt, kanske… nåt man inte kan sätta namn på… Sinnlighetens rus skapar blodflöden som pulserar, som efter hjärtats puls. Ditt hjärta pulserar liksom mitt och se de kommer i takt, i svall, som 2 världar som möts, som två kroppar som stöts mot varandra…

Så ökar frekvensen, bultandet, känslorna, jag ger mej, helt, och känner detsamma, som 2 förlorade ägg i vatten, flytande i takt innan vi liksom möts… på ett sätt vi aldrig trott, eller förstått att vi skulle.. älska….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-04 15:34



Bookmark and Share


  marie-helene
Låter som vacker och äkta kärlek...
2011-12-04

    lory
oj då gillar..bra
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO