Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sök inte sanning i en kvällstidning det är dömt att misslyckas


Bara pengar bara bara pengar




Kvällstidnings journalistik går inte ut på nån sanning
Mer på att göra nån rik, en omelett och med knäckta ägg
för äggstanning och om det för nån är dryg tragik
så struntar man i den brandning.
Som det leder till…
Efter kvällstidnings journalistik
Ingen svart målning är den andra lik
Textmassa går åt helvete med musik….

Orsaken till att tidningsdraken spelar ingen annan roll
Än att man ska göra ett ekonomiskt tidningstroll
Där under rubrikernas kontroll
Spelar inget annat nåt eller nån roll
Än pengarnas musik
Det är den tragik som tidningarnas kontroll
Spelar utom sanningen
För sanningen, den skiter man i




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-05 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO