Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå vidare,,,




Du är min hjärtas dam
jag försöker var stram
när det ska vara över
Vi varann som bäst behöver
men inget fungerar,,,
jag reagerar
när jag hör din röst
som skänker tröst
Dina ögon jag ser
som bara ger
mersmak av det underbara
det självklara
som Du är
Jag har dig kär
det är faktiskt såhär
Viljan jag har
finns faktiskt kvar
Att gå vidare
med Dig!


© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-04 10:24



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Fint....
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten