Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänker på min mamma




När kom första tecknet

Det var den där bilden

där alla nära och kära fanns

leende mot kameran

 

Det var en sommardag

en sommar då solen alltid sken

 

men det hade du glömt

du kunde inte tyda bilden

 

det var då det började

rotationen där du vänder

livet ryggen och oss

stundtals kan jag inte följa

dina tankar

Det är som rosen börjar fälla sina kronblad

och den kommer aldrig mer att blomma




Fri vers av Maiah VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-04 11:15



Bookmark and Share


  mare VIP
Så full av känslor är din dikt, vemodsvacker
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP