Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...som samtidigt skrämmer mej lite...


En stilla förväntan...


Ett lugn
En ro
En stilla förväntan
En känsla
Av att något sker
Att något
Förunderligt ännu kan ske
Att något händer
I det fördolda
Där ingen ser
Som jag inte
Kan påverka
Eller styra

Ett hopp
Har tänts
En önskan
Har uppfyllts

Inget har hänt
Inget har fullbordats
Men inuti mig
Råder frid

Jag känner
En ödmjuk
Och stilla förvissning
Om att makterna
Leder oss rätt
På den mörka vindlande stigen
Förbi stup och törnen
Till vägs ände
Där vi ska mötas
Efter alla dessa dagar
Utan masker
Utan rädsla
Utan att något dölja
För varandra

Och när jag väntar
Fyller jag mitt hjärta
Med nya vackra ord
Från din vackra hand

Och mitt hjärta
Ler så nöjt
När det känner
Värmen
Omtanken
Vänligheten
Kärleken
Till en vän

I dina ord...



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 285 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-12-04 13:18



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Gillar :)
2011-12-04

  Kungsfågeln
Vackert, härligt flyt man vill läsa vidare och fint slut
2011-12-04

    Birgersdotter VIP
härligt med lugn säkerhet
2011-12-04

  Maiah VIP
fint diktat..gillar lugnet som du målar orden med
2011-12-04

    ADI Nehlin
fin..hoppingivande
2011-12-04

    lory
underbart
2011-12-04

  Minkki VIP
på minkspråk har också du stulit Mona Lisas hemlighet....
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT