Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal goding i något förändrad nytappning...OBS Helt utan verklighetsförankring OBS


Julvitsar och Julfunderingar 2011

JU(L)HOLT !

På självaste julafton i år så ger Håkan Juholt en julklapp(en s k "Julholt") till Svenska Folket:

Han lovar att , om socialdemokratin kommer till makten 2014, så ska den svenska SJUKVÅRDEN , den svenska ÄLDREVÅRDEN, den svenska BARNOMSORGEN och den svenska SKOLAN få så MÅNGA MILJARDERS MILJARDER så ALLA problem SKA försvinna !



JUL-EK ! ?

Miljöministern Lena Ek vill (kanske lite i "eget ärende") slå ett slag för att vi ska införa en JULEK i stället för den traditionella Julgranen ! -Det är alltid skoj med lite förnyelse av jultraditionerna ! Så motiverar miljöministern sitt förslag .
( Ryktet om att hon själv äger en ekodling på 200 hektar i södra Småland förnekar hon bestämt !)



JUL-LÖV !?

Annie Löv ,Centerns nya ordförande, vill propagera för "Jullövet " ! Lämpligt att placera framför det "allra heligaste" på "Julpoolpartyn" och andra lössläppta Jultillställningar ! Naturligtvis i KNALLGRÖN kulör ! Med en liten röd tomte i mitten !Big Size finns för män (med lämpligt "avtryck"). Åldersgräns: 15 år. Efter mobilsamtal med miljöministern rekommenderade Annie Löv, EKLÖV..


------




















Prosa (Fabel/Saga) av Mats Henricson
Läst 705 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-04 19:39



Bookmark and Share


  aol
han lovar mycket, till slut visar det sej hur det blev , men bra låter det,
2011-12-04

  Larz Gustafsson VIP
"Jerry Christmas" heter faktiskt Jerry Williams' julshow.
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska