Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymningen



Ute faller skymningen

färgar himlen röd

snön faller sakta mot marken

tillvaron blir lite ljusare








Fri vers av Tosca
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-10 10:02



Bookmark and Share


  Nathalia
Kort och beskrivande. Bra dikt!
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca