Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande andetag.....

Genom svarta nätter

och solvarma dagar

Känner jag dina andetag mot min hud

 

Du återuppväcker

Livgör min hud

Mitt innersta jag

 

Du andas in livet i mej¨

In i mitt tomma skal

Fyller mitt jag med vacker musik

 

Smekande min hud till lek

Tinar bort frosten i från min frusna själ

 

Åter till livet

Tillbaka med dej




Fri vers av Anira
Läst 156 gånger
Publicerad 2011-12-04 17:57



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Helt underbart fin
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira