Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ler vänskapligt mot alla som jag möter

Men de som inte ger mig ett litet snällt leende tillbaka, ger jag genast bara böter på stående fot
På stående plats
Och det eftersom de försöker att få andra att må lika dåligt som de gör
Ja, det är nästan så att man bara dör
Och så får man tyvärr inte göra längre, enligt den nya lagen som för i år
har intagit en liten plats
Men självklart så får man gärna släppa en liten glädjetår

Men sluta genast upp nu, ni alla som bara håller på
och tjura och sura
Bjud hellre på ett litet leende, så som det sig bör
när man uppför sig
Och det mot vänliga människor som helt öppenhjärtigt bara ler tillbaka

Ja, jag ler vänskapligt mot alla som jag möter
Gör inte du det?!
Gör du inte det, så kanske det är du som nästa gång, bara åker dit och får böter…

Ken Cassel
4/12-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-04 21:32



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) hihi
2011-12-04

  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att le. Det är inget självändamål.
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel