Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, jag tycker att du är så otroligt vacker

För du är som en färgglad liten fjäril som spretar med sina vingar
helt vilt
Visar alla att du finns till
Och den som undgår att se dig, måste bara vara blind

Ja, jag tycker att du är helt underbar
För när jag tittar in i dina ögon, så blir jag alldeles vimmelkantig som om jag vore ute och flyger och far
Helt vilse
Helt förlorad i dig
Så vem du nu än är, så har jag ett gott öga till dig

Ja, jag tror nu att jag älskar dig, för du är så underbart
vacker och god
Kan inte hjälpa mig själv, när jag ärligt talat säger till dig, att du är faktiskt kvinnan på min jord
Får mig att bara tappa andan och inte få fram ett endaste litet ord

Ja, du är så otroligt vacker, min lilla sötnos...

Ken Cassel
4/12-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-04 22:17



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
fin, berör...varm..tycker om denna.
2011-12-04

  Ninananonia VIP
:) vilken fin... tycker om den...
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel