Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På rea med gammalt


Ryssarna vill ta fram ett nytt
Plan för sitt, ”försvar”
Det ska visst bli en ny
”Sov jet”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-05 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO