Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUR mycket vågar dom


Det ryska valet är mer
Inte vem som vinner
Än hur mycket som Putin och hans gäng
Skulle ha mage att fuska
Som gamla Sovjet eller




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-05 01:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO