Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek med bokstäver


Kan man genom en text
Få kärlek som gror och väx
Tänka på lust, ömhet och sex
Av dessa svarta prickar
Och konturer

Ger ens inre bild såna figurer
Så de slår rot och växer
Inget snack om komplex, här
Bara tanken, otämjd och vild
Men tanken är ensamt mild och kanske
Rentav, kär….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-05 13:29



Bookmark and Share


    lory
OH LALALA--BRA
2011-12-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO