Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte i Putten än


Putin
Har inte gått i putten
Än
Men kanske snart


I alla fall får vi hoppas
Det
Och att han stoppas
Såklart…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 113 gånger
Publicerad 2011-12-06 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO