Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid och pengar


Tid är pengar
Säger man
Men vi slösar bort så mycket
Vi slösar ofta mer, än med pengar

Än med annat….
Vi rusar som om det brinner
Hetsar flåsar springer hinner
Inte ändå Borde stannat

Vi springer ifrån oss själva
Så förbannat
Kort tid finns när barnen nannat
Men då orkar man, oftast, inte mer..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-05 22:17



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En mer än sorglig utveckling.
2011-12-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO