Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill ha


det kranka samvetet över allegorin som lever i hjärtat

lägger en värld ovanpå världen


skuld på skuld över axlar

mot bröst


ett excentriskt snitt genom himlens blå duk

får stå tillbaka


till gagn för drömmen fast förtöjd

i ett sedelhav med bottenlös inflation


























Fri vers av D S
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-05 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D S
D S