Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kände en fjäril leka i min mage idag




Hör du?


Fnitter, ett fjäderlätt ekande, med efterklang
vingar kittlar, bjuder upp till dans
Mungipa vinkar - ett skratt av rang

Rös så, kinden, utav välbehag


- Du är vacker, viskar jag


och känslan landade i utsträckt hand, tätt intill
Likt en fyrklöver. Den sa;

Vet du, att det är såhär det känns

- att må bra.

















Fri vers av Baystream
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-05 14:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Beautiful

..and out of the shadow..you came
2011-12-05

  TT
...kittar i min mage också efter läsning...det positiva känns genom orden...gör gott att läsa...gillar!!!
2011-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream