Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Den största utmaningen är att vara sig själv i en värld där alla försöker få dig att bli någon annan." - E.E. Cummings


måndagsbarn går ut på lördagar

yoga, chi gong
koppla av och koppla bort
finn dig själv
i dig själv
med hjälp av yttre faktorer

studentens lyckliga dag
firas med
lagliga droger som lovar nya världar
öppnar sinnet och slänger ut vettet

rädd för att bli placerad i fack
skapar vi egna grupper och facebookalbum
världen är så stor så stor, Lasse, Lasse liten

om du känner att du tappar fästet
var inte rädd att hoppa
simma i det okända
bli räddad av en prins

alla är unika
vilket aldrig räcker till
perfekt tillfixad naturlig look
snyggt nött på ett särskilt vis

tidningar talar sanning
präster bara strunt
skönhet kommer inifrån
men mitt hjärta är blodigt och
tarmar... usch!

alla blir vi större
en del växer upp
erfarenheter travas på hög
tornar upp
blir stöttande pelare
men små stormar river lätt
murar av dåd

mitt i denna röra
står individer som du

och

som jag

vi

seglar på möjligheternas vindar
kraschlandar på fält av dilemman

för världen är så stor så stor
större än du nånsin tror







Fri vers (Fri form) av Today I am a bird
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-03 23:04



Bookmark and Share


    glasa VIP
skön
lyftande
svingande läsning
2012-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Today I am a bird
Today I am a bird