Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag




luddigt trevlig och allmänt frågvis

säger varken ja eller nej

verkar därför öppen för allt

intresserad

av allt

och alla

vill inte vara elak

vill vara snäll

bli omtyckt av alla

få dig att falla

för mig

jag

är för snäll för dig

för snäll för mig




Fri vers (Fri form) av Today I am a bird
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-13 22:25



Bookmark and Share


  Stay Golden
Know the feelin'
2018-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Today I am a bird
Today I am a bird