Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läran om tänkandet

Logiskt tänkande kan inte
på något sätt förklara
vad jag känner,
för Känslan är inte logisk

Logiken är mer greppbar,
säger allt tydligt
och speglar verkligheten

Känslan motsägs av allt
vad Logiken förklarar

men

Känslan talar högre




Fri vers av Today I am a bird
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-31 20:57



Bookmark and Share


  Stay Golden
Så sant, förr eller senare går alltid logikern' på knään
2018-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Today I am a bird
Today I am a bird