Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väga orden


det gör så ont i mig
och jag vill berätta det för dig


men hur säger man till någon att
du tar livet av mig?




Fri vers (Fri form) av Today I am a bird
Läst 405 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-04 16:43



Bookmark and Share


  EmelyB
det är ett svårt dilema , fin dikt
2012-11-04

  EmelyB
det är ett svårt dilema , fin dikt
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Today I am a bird
Today I am a bird