Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag säger att du inte ger mig problem. Att du endast ger mig stor glädje. Varför försöker jag då glömma dig för att slippa denna smärta? Varför ljuger jag för mig, för att sen kunna ljuga för dig?


Lämna mig - nära dig - eller stanna - på avstånd


jag känner mig mer ensam
med dig i mitt liv
du stjälper tillvaron
ställer allt på ända

men jag vill inte vara
utan dig

även om det skulle bespara mig all smärta

fast det kan det jag inte säga
till dig

för att du ville
lämna mig
för Mitt bästa

därför behöver jag dig
för att du är klokare än mig




Fri vers av Today I am a bird
Läst 372 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-13 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Today I am a bird
Today I am a bird